Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Geweldloze Communicatie in de praktijk (NVC)

17 oktober 2023 | 20:00 - 22:00

Geweldloze Communicatie is niet zo ingewikkeld, en kan toch behoorlijk moeilijk zijn! We organiseren deze avond voor mensen die de introductieworkshop gevolgd hebben in april of september, of in het verleden al eens met Geweldloze Communicatie bezig zijn geweest. Om aan de hand van eigen alledaagse uitdagingen te experimenteren met een geweldloze benadering. Christiaan Zandt biedt een aantal oefeningen die kunnen helpen om dieper te duiken in empathie, in eerlijkheid en in verbinding. Want een wereld die werkt voor iedereen vraagt een open hart, een luisterend oor en woorden die overkomen!

  • Voor iedereen in de leeftijd 18 t/m 45 jaar die wil leren hoe je op een andere, verbindende manier met elkaar in gesprek kunt gaan.
  • Prijs Combiticket (met introductieworkshop): € 12,- voor leden van het Humanistisch Verbond, studenten en minima. €20,- voor niet-leden.
  • Prijs Los (alleen deze workshop): €7,50 voor leden van het Humanistisch Verbond, studenten en minima. €12,- voor niet-leden.
  • Aanmelden: info@jongehumanistengroningen.nl of via de contactpagina.

Trainer en gespreksleider is Christaan Zandt. Hij werkt sinds 2006 met geweldloze communicatie als trainer en mediator. Hij studeerde geschiedenis in Groningen en verschoof door de jaren heen zijn aandacht naar wat er in dit huidige moment tussen mensen speelt. Bij al zijn werkzaamheden ondersteunt hij mensen in hun natuurlijk vermogen om oprecht te luisteren naar wat iemand werkelijk bezig houdt.

 

Meer info:

Gegevens

Datum:
17 oktober 2023
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Humanistisch Centrum
W.A. Scholtenstraat 2
Groningen, Nederland
+ Google Maps

Wees altijd op de hoogte van onze evenementen. Meld je aan voor de nieuwsbrief!