Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zindag – Sunday Assembly | Tijd

29 oktober 2023 | 11:00 - 13:00

Deze Zindag gaan we in op tijd en onze beleving van tijd. Soms lijkt de tijd heel snel te gaan en soms juist langzaam. In de huidige, moderne tijd kunnen we ons opgejaagd voelen en tijd te kort te komen. Terwijl het leven volgens velen al zo kort is, lijkt het ook nog eens sneller te gaan naarmate je ouder wordt. Lukt het ons om onze tijd te besteden aan wat we waardevol vinden?

Heb je beelden (foto/video) van jouw associatie met tijd? Stuur ze door, en wij verwerken ze (anoniem) in de slides achter de openingsmuziek, of op andere wijze.

Zindag is een zondagsbijeenkomst bedoeld voor mensen die diepgang zoeken in het leven, maar zich niet thuis voelen in een religieuze omgeving. We komen samen om het leven en ons menszijn te vieren, te erkennen dat niemand foutloos is en om elkaar te inspireren een beter mens te zijn.
Iedere Zindag staat een thema centraal dat we op verschillende manieren belichten, bespreken en beleven; met voordrachten, muziek, beeldmateriaal en ruimte voor gesprek.
De Zindag is mede-geïnspireerd op het concept van Sunday Assembly en vindt plaats op iedere laatste zondag van de maand.

De bijeenkomst staat open voor iedereen, dus wees welkom en sluit aan! We sluiten af met koffie/thee en taart. Voel je vrij om ook iets lekkers mee te nemen!

– Aanvang:11:00 (Inloop vanaf 10:30)
– Toegang gratis. Taart meebrengen wordt zeer gewaardeerd!
– Aanmelden: Niet nodig.
– Meer info: Zindag050.nl

N.B: Dit evenement is o.a. georganiseerd door het Humanistisch Verbond Groningen e.o. (en dus niet exclusief voor de Jonge Humanisten) Iedereen is welkom! Ook als je niet jong of humanist bent.

Gegevens

Datum:
29 oktober 2023
Tijd:
11:00 - 13:00

Organisatoren

Ivo
Welmer
Humanistisch Verbond Groningen e.o.
Gerrya

Locatie

Humanistisch Centrum
W.A. Scholtenstraat 2
Groningen, Nederland
+ Google Maps

Wees altijd op de hoogte van onze evenementen. Meld je aan voor de nieuwsbrief!