Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZINDAG – Sunday Assembly | Nieuw Begin

25 september 2022 | 10:00 - 12:00

In 2020 waren we begonnen. Met als thema ‘begin’ hadden we een eerste ‘Zindag’; een zondagsbijeenkomst bedoeld voor mensen die diepgang zoeken in het leven, maar zich niet thuis voelen in een religieuze omgeving; mensen die op zoek zijn naar zingeving en betekenisvolle verbinding, maar niet op zoek zijn naar God. Corona stond daarna een vervolg in de weg. Nu voelen we ruimte voor een ‘nieuw begin’.

Op zondag komen we samen om het leven en ons menszijn te vieren, te erkennen dat niemand foutloos is en om elkaar te inspireren een beter mens te zijn. Tijdens onze volgende bijeenkomst staat het thema ‘nieuw begin’ centraal. De Zindag is mede-geïnspireerd op het concept van een Sunday Assembly. Aan de hand van beeldmateriaal, voordrachten, muziek en uiteraard gesprek geven we vorm aan dit thema. De bijeenkomst staat open voor iedereen, dus wees welkom en sluit aan! De bijeenkomst wordt afgesloten met koffie/thee en taart. Voel je vrij om ook iets lekkers mee te nemen!

– Aanvang:11:00 (Inloop vanaf 10:30)
– Toegang gratis. Taart meebrengen wordt zeer gewaardeerd!
– Aanmelden: Niet nodig.

N.B: Dit evenement is o.a. georganiseerd door het Humanistisch Verbond Groningen e.o. (en dus niet exclusief voor de Jonge Humanisten) Iedereen is welkom! Ook als je niet jong of humanist bent.

Gegevens

Datum:
25 september 2022
Tijd:
10:00 - 12:00

Organisatoren

Ivo
Welmer
Humanistisch Verbond Groningen e.o.

Locatie

Humanistisch Centrum
W.A. Scholtenstraat 2
Groningen, Nederland
+ Google Maps

Wees altijd op de hoogte van onze evenementen. Meld je aan voor de nieuwsbrief!