Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wereldhumanismedag 2022

17 juni 2022 | 19:30 - 21:30

Wereldhumanismedag, de dag van midzomer, is de langste dag van het jaar en de dag waarop een zonnewende plaats vindt. Waar in december ten tijde van een vorige zonnewende ons midwinterfeest niet door kon gaan, willen we Wereldhumanismedag graag wel in gezamenlijkheid vieren. Iedereen is welkom: jong of oud, lid of geen lid van het HV. Het thema van deze viering is dan ook saamhorigheid.

Dit thema willen we op verschillende manieren belichten, bespreken en beleven. We geven een korte inleiding over de traditie van de midzomerfeesten, bieden ruimte voor gesprek over saamhorigheid, verzorgen muzikale intermezzo’s en serveren hapjes en drankjes. Verder zal het programma gevuld worden met bijdrages, gerelateerd aan het thema: bijvoorbeeld een mooie tekst of gedicht, een overweging, een lied, een stelling of iets anders wat je bij het thema saamhorigheid vindt passen. Samen maken we er iets moois van!

Zonder eigen inbreng ben je natuurlijk ook van harte welkom!
Iets inbrengen? Leuk! Mail wat je gaat doen even naar de organisatie: midzomer@hvgroningen.nl, dan passen wij dit in het programma.
Wil je alleen aanwezig zijn? Aanmelden is fijn voor onze inventarisatie, maar niet verplicht. (mail midzomer@hvgroningen.nl)

Gegevens

Datum:
17 juni 2022
Tijd:
19:30 - 21:30

Organisatoren

Afd. Humanistisch Verbond Groningen
Ivo

Locatie

Humanistisch Centrum
W.A. Scholtenstraat 2
Groningen, Nederland
+ Google Maps

Wees altijd op de hoogte van onze evenementen. Meld je aan voor de nieuwsbrief!