Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsborrel [ONLINE]

8 januari 2021 | 20:00 - 22:00

We strompelen het nieuwe jaar in geconfronteerd met nieuwe, besmettelijkere varianten van het Covid-virus. Tijdens onze Midwinterviering over hoop en cynisme was dit scenario niet het meest hoopvolle maar het kwam al ter sprake. Terug naar normaal zal er de komende tijd nog niet in zitten en dus zijn we aangewezen op online bijeenkomsten. Voor een deel van ons voorzien deze enigszins in een behoefte, al ziet niemand het als een volwaardig alternatief voor de gebruikelijke fysieke samenkomsten.
Kunnen we nog meer halen uit de online meetings: zijn er vormen of thema’s die zich goed lenen voor online bijeenkomsten waar we nog niet aan gedacht hebben of andere manieren om op afstand verbonden te zijn? Hier willen we het graag hebben tijdens onze nieuwjaarsborrel. De activiteitencommissie heeft nog de nodige plannen klaar liggen die we ook zullen delen maar we staan erg open voor vernieuwende, frisse ideeën.
Daarnaast zullen we ook gewoon bijpraten en sluiten we de bijeenkomst af met een spelletje Quiplash waarbij creativiteit en gevatheid met taal nog goed van pas kan komt en politieke correctheid even opzij gezet mag worden.

– 8 januari, 20:00 – 21:30/22:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur)
– Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/83437737532

Gegevens

Datum:
8 januari 2021
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Online evenement

Organisator

Ivo

Wees altijd op de hoogte van onze evenementen. Meld je aan voor de nieuwsbrief!