Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Midwinterviering

zondag 19 december | 14:00 - 17:00

Midwinter is de kortste dag. Hierna worden de dagen weer langer en komt er weer meer licht. Waar de jonge humanisten deze dag al jaren stil staan bij deze dag, willen we dit jaar midwinter in gezamenlijkheid vieren. Iedereen is welkom: jong of oud, lid of geen lid van het HV. Het thema van deze viering is dan ook saamhorigheid.
Dit thema willen we op verschillende manieren belichten, bespreken en beleven. We geven een korte inleiding over de traditie van de midwinterfeesten, bieden ruimte voor gesprek over saamhorigheid, verzorgen muzikale intermezzo’s en serveren natuurlijk smakelijke hapjes en drankjes. Verder is er ruimte voor eigen inbreng gerelateerd aan het thema: bijvoorbeeld een mooie tekst of gedicht, een overweging, een lied, een stelling of iets anders wat je bij het thema saamhorigheid vindt passen. Samen maken we er iets moois van!
Een eigen inbreng is uiteraard geenszins verplicht maar als je graag iets in wilt brengen, mail dan Welmer voor 13 december: welmerboiten@gmail.com

Gegevens

Datum:
zondag 19 december
Tijd:
14:00 - 17:00

Locatie

Humanistisch Centrum
W.A. Scholtenstraat 2
Groningen, Nederland
+ Google Maps

Wees altijd op de hoogte van onze evenementen. Meld je aan voor de nieuwsbrief!