Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JHG DOET

26 maart 2022 | 13:00 - 16:00

Humanisten krijgen wel eens het verwijt dat ze te individualistisch zijn en in hun streven naar vrijheid en zelfontplooiing vergeten dat ze onderdeel van een gemeenschap zijn. Wij weten wel beter en zetten ons in voor de kleine, ‘lichte’ gemeenschap die ‘Jonge Humanisten Groningen’ is.

Als variant op NLdoet, waar we al regelmatig aan deelnamen, introduceren we nu JHGdoet. Het idee is dat we ons periodiek een dagje inzetten voor een specifieke ‘klus’ aangedragen door een deelnemer van de groep. Zoiets als een verhuizing, het opruimen van een zolder of een kamer schilderen. Als je zelf geen hulp nodig hebt maar je wel graag samen wil inzetten voor iets anders wat je belangrijk vindt, zoals een schone buurt of iets anders, dan kan dat ook.

Deze eerste editie helpen we Welmer die zelf al meerdere jonge humanisten hielp verhuizen, inmiddels zelf verhuisd is en nog een berg werk te verzetten heeft in zijn nieuwe huis. Hier kunnen wij wellicht een kleine bijdrage aan leveren. Je hoeft niet handig te zijn: ook al heb je (net als Ivo) twee linkerhanden, je inzet is waardevol en het gaat natuurlijk om het samen bezig zijn!

En heb je al een idee voor een volgende ‘klus’? Laat het ons weten!

Gegevens

Datum:
26 maart 2022
Tijd:
13:00 - 16:00

Wees altijd op de hoogte van onze evenementen. Meld je aan voor de nieuwsbrief!