Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DIY Picknick: Jonge Humanisten + Jongerenkring Apostolisch Genootschap Groningen (Wereldhumanismedag)

20 juni 2020 | 12:00 - 14:00

Hoewel corona nog zeker niet achter ons is, mogen we weer samenkomen (op 1,5 meter), en wat is een mooier moment voor een eerste fysieke bijeenkomst dan rond Wereldhumanismedag. Dit vieren we niet alleen, maar samen met leden van de jongerenkring van het religieus-humanistische apostolisch genootschap. Dit contact is voortgekomen uit een eerdere bijeenkomst in februari op hun locatie.

Zaterdag gaan we naar het Stadspark om samen te lunchen. We kunnen ons eten in deze tijd niet delen, daarom neem je je eigen lunchpakket mee.

Het gespreksthema is: Mensbeeld. Wat betekent het om mens te zijn? Welke waarden vinden we belangrijk, en wanneer zijn we tevreden over onszelf en onze omgeving?

Let op: Vanwege het coronavirus hebben we gekozen voor een bijeenkomst buiten. En zijn we afhankelijk van het weer. Mocht het weerbericht slecht zijn, dan moeten we de bijeenkomst uitstellen naar een latere datum. We laten dat zo snel mogelijk weten via onze kanalen (Facebook, Mail, Whatsapp)

Locatie: We meeten in het Stadspark bij het bruggetje tussen de Paviljoenlaan en de Grote Speelweide (Zonneweide)  Google Maps-link: https://goo.gl/maps/kmMcSKY8UyRvfH119

Tijd: 12 uur (we ronden af rond 14:00)

Gegevens

Datum:
20 juni 2020
Tijd:
12:00 - 14:00

Locatie

Stadspark Groningen
Groningen, Nederland

Wees altijd op de hoogte van onze evenementen. Meld je aan voor de nieuwsbrief!